top of page

EL RESTAURANT

CAN PANYELLA

El nostre restaurant va ser creat fa 30 anys, convertint un antic celler en el que és ara el restaurant. Des dels inicis ha estat un referent a la població ja que sempre s'ha tractat amb cura el món de l'hostaleria.

El tipus de cuina que elaborem és : 
catalana, mediterrània, brasa, de mercat, moderna i sense deixar de banda els vells costums.

Ens agrada oferir plats com ara l'escalivada, amanida xató, carns al forn, a la brasa oa la cassola, arròs, fideus a la cassola.

Tot maridat amb uns excel·lents vins dels cellers i vinyes de la zona, com per exemple: Vins el cep, Can Pasqual, Torelló, Alsina & Sardà, Pares baltà, Domenech Vidal... etc

 

Realitzem plats de menú, carta, casaments, batejos, aniversaris, comunions, reunions familiars, coffe break, catèrings, banquets, barbacoes... etc.

 

Sempre a la vostra disposició.

 

 

Can Panyella.  

bottom of page