top of page
20180531_110629.jpg

CODIGO HOTEL 
HB-005029

Logo_HOTEL+RESTAURANT_Can-Panyella_300dpi.png

Hotel

RESTAURANT

L'hotel i restaurant Can Panyella es troba situat a Gelida a la comarca de l'Alt Penedès, a 500m de l'estació de Renfe i amb accés directe des de l'autopista AP-7 a només 200m.
Totes les habitacions són dobles amb opció a triple. A més, disposa d'instal·lacions àmplies i espaioses per poder fer esdeveniments familiars i empresarials.

imatge4.jpg
12768278_567164746798237_4952867579427231157_o.jpg
imatge4.jpg

RESTAURANT

CAN PANYELLA

El nostre restaurant va ser creat fa 30 anys, convertint un antic celler on és ara el restaurant. Des dels inicis ha estat un referent a la població ja que sempre s'ha tractat amb cura el món de l'hostaleria.

El tipus de cuina que elaborem és : 
catalana, mediterrània, brasa, de mercat, moderna i sense deixar de banda els vells costums.

Ens agrada oferir plats com ara l'escalivada, ensalada xató, carns al forn, a la brasa oa la cassola, arròs, fideus a la cassola.

Tot maridat amb uns excel·lents vins dels cellers i vinyes de la zona, com per exemple: Vins el cep, Can Pasqual, Torelló, Alsina & Sardà, Pares baltà, Domenech Vidal... etc

 

Realitzem plats de menú, carta, casaments, bateigs, aniversaris, comunions, reunions familiars, coffe break, catèrings, banquets, barbacoes... etc.

 

Sempre a la vostra disposició.

HOTEL CAN PANYELLA

RELAXA'T I DESCANSA

Tant si veniu amb els amics a un taller de cata de vi a Gelida, com si heu decidit allotjar-vos a l'hotel per viatge de negocis, a les instal·lacions de l'Hotel Can Panyella trobareu el descans i la comoditat òptima, gràcies a les nostres llits d´alta qualitat.

T'esperem!

_I5A9488.jpg

Esdeveniments

SALA PRIVADA

Disposem d´una sala privada per realitzar reunions, Coffe break, esdeveniments, dinars i cenas. Està equipada amb projector i altaveus i dos televisors. Disposa d´una sortida a un jardí espaiós i la possibilitat d´entrada privada. Aparcament.

Experiències

QUI SOM

Som una família que va decidir continuar la vida d'una masia dels seus avantpassats del segle XV, convertint  on era un celler _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf5. Aquest té 30 anys dexistència.
El 2016 vam voler convertir la part de la casa en un hotel de 7 habitacions per seguir la història de la casa que la teniu una mica més avall.
Sempre directament o indirectament arraigats a l'hostaleria, tractem de donar-vos el millor servei possible.

Al costat del nostre personal que gràcies a ells podem allargar part de la història de la nostra masia.

Sempre a la vostra disposició.

Família Anguela, Garcia i Lopez

IMG-0270_edited.jpg

Visió

Missió

La nostra visió de futur és que el que més es valora és el constant creixement del nostre hotel restaurant, respectant i donant valor al seu passat, gaudint del present.

La nostra missió és fer-vos sentir com a casa vostra com sempre hem fet a la nostra història, fer que gaudiu de la nostra masia i el seu entorn.

Sabem que la missió ha estat un èxit quan finalitzeu els nostres serveis i us veiem relaxats i feliços.

pasado1.jpg

CAN PANYELLA DES DEL SEGLE XIII FINS L'ACTUALITAT

Història

Can Panyella és una obra protegida com a bé cultural i d'interès local. 

Antigament era una masia composta de tres casals rectangulars enganxats, coberts a dues vessants.

El de viure, el del bestiar i el dels cellers.

Al de viure i al del bestiar s'endevina la seva procedència del segle xv, constant de planta i pis, amb portal adovellat, finestres tallades, gran entrada i gran sala repartidora de les habitacions superiors.

El casal dels cellers, d'una sola planta i molt espaiós, constava de 60 bots i tres cups.

Al costat hi havia una era de batre amb una cabanya de traça molt primitiva.
Havia tingut un foc de rotllo amb escons del qual només va quedar una graciosa xemeneia exterior.


Pels documents conservats al Mas Lledoner de Vallirana, antics propietaris de la casa, sabem que a finals del segle XVIII, cap al 1763, l'hereva de Can Panyella, Maria Panyella i Bellagarda, es va casar amb un dels hereus Romagosa del Lledoner.

​La documentació més antiga és un pergamí de l'any 1230 en una venda d'una peça de terra sobre el mas Ricolf.

Desconeixem per ara el pas dels Ricolf als Pujol.

El 1337 s'esmenta un Pere Pujol de la masia Ricolf i la seva esposa Elisenda i una de les filles Guillema.

El 1376 Guerava Pujol, filla de Pere Pujol, viuda de Guillem Codorniu, que va testar el 1367 fent hereu al seu Pere Codorniu, en fa una donació.

Els Codorniu continuen fins a Angelina Codorniu que va fer capítols matrimonials (1436) amb Ponç Penyella, de Begues, fill de Guillem i de Dolça.

El senyor de Gelida, Antoni Bertran, el 1453 estableix els masos Martí i Ricolf agreujats als cònjuges Angelina Codorniu, propietaria, i Ponç Penyella.
Els Penyella continuen fins al segle XVIII Maria Penyella i Bellagarda que es va casar amb l?hereu del Lledoner (Vallirana) Josep Romegosa i Muntaner.

El pare de l'última hereva, Pau Penyella, confessa la masia Martí als senyors de Gelida el 1736. Los Romegosa.

 
Els Anguela, oriünds d'Alió (Alt Camp), eren els masovers que després adquiriren la propietat als Romegosa al segle XX.

Els Anguela van canviant poc a poc la casa dedicant-se a les vinyes, als arbres fruiters, als animals de granja. 

Servien dinars, cenas i habitacions a gent de pas. Com per exemple a treballadors que feien l'autopista AP-7 i petites primitives indústries.

El 1992 es van deixar les vinyes, els arbres fruiters i els animals de granja. I van convertir l'antic celler en un restaurant que actualment està en funcionament.  

El 2016 és forma de l'altra part de la casa, un hotel de 7 habitacions on fins ara està sent regentat pels Anguela Garcia i López.

Direcció

Camí Can Valls, sn 
08790
Gelida, Cataluna, Spain

Telefono

937 79 21 45

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page